Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase
Fødevaredatabase
Af: Hanne Andersen
Bønner & linser
- Bønner (brune)
- Bønner (hvide)
- Grønne bønner (frossen)
- Grønne bønner (rå)
- Kikærter
- Linser
- Linser (brune)
- Mungbønner
Grøntsager
- Agurk
- Artiskok
- Asparges (grønne)
- Asparges (hvide)
- Aubergine
- Babymajs
- Bladselleri
- Blomkål (frossen)
- Blomkål (rå)
- Broccoli (frossen)
- Broccoli (kogt)
- Broccoli (rå)
- Chilipeber
- Fennikel
- Forårsløg
- Græskar
- Grønkål (frossen)
- Grønkål (rå)
- Grønne ærter (frossen)
- Grønne ærter (rå)
- Gule ærter (flækærter)
- Gulerod
- Gulerod (frossen)
- Hvidkål
- Hvidløg
- Ingefær
- Jordskok
- Kartoffel (kogt)
- Kartoffel (rå)
- Kinaradise (japansk ræddike)
- Kålrabi
- Løg (frossen)
- Løg (rå)
- Majroe
- Majs (frossen)
- Majskolbe
- Pak choy
- Pastinak
- Peberfrugt (grøn)
- Peberfrugt (gul)
- Peberfrugt (rød)
- Peberrod
- Persillerod
- Porre
- Rabarber (frossen)
- Rabarber (rå)
- Radise
- Rosenkål (frossen)
- Rosenkål (rå)
- Ræddike
- Rødbede
- Rødkål
- Savoykål
- Selleri
- Spidskål
- Spinat (frossen)
- Spinat (rå)
- Squash
- Sukkerært
- Sød kartoffel (batat)
- Tomat
- Tomat (soltørret)
Krydderurter
Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet
Gå tilbage til…
< Forside
< Opslagsværk