Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Agurk

 

Agurk

Af: Hanne Andersen

🍏 Inspiration til din sundhed >


Indhold per 100 g

Energi

KJ50
Kcal12

Makronæringsstoffer

Protein0,7 g
Kulhydrat1,8 g
Kostfibre0,8 g
Fedt0 g
Omega-3 fedtsyrer0,005 g

Vitaminer

A-vitamin5,17 RE
Retinol0 µg
D-vitamin0 µg
D3-vitamin0 µg
E-vitamin0,0467 α-TE
Alfa-tokoferol0,0467 mg
K1-vitamin16,4 µg
B1-vitamin0,0147 mg
B2-vitamin (riboflavin)0,0132 mg
Niacin0,184 mg
B6-vitamin0,036 mg
Pantothensyre0,15 mg
Biotin0,787 µg
Folat17,6 µg
B12-vitamin0 µg
C-vitamin10,4 mg

Mineraler

Natrium2,41 mg
Kalium147,0 mg
Calcium17,7 mg
Magnesium9,53 mg
Fosfor27,4 mg
Jern0,197 mg
Kobber0,0269 mg
Zink0,126 mg
Jod0,498 µg
Mangan0,0944 mg
Chrom0 µg
Selen0,0326 µg
Molybdæn0 µg
Nikkel0,561 µg
Kviksølv0 µg
Arsen0,245 µg
Cadmium0,0394 µg
Bly0,115 µg

 

 

Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet

 

Gå tilbage til…
< Forside
Opslagsværk
Fødevaredatabase

 

🛍️ Inspiration til dig

Annoncer
[pg_sas_shop category=”sundhed”]