Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Broccoli (kogt)

 

Broccoli (kogt)

Af: Hanne Andersen

🍏 Inspiration til din sundhed >


Indhold per 100 g

Energi

KJ148
Kcal35

Makronæringsstoffer

Protein2,4 g
Kulhydrat3,9 g
Kostfibre3,3 g
Fedt0,4 g
Omega-3 fedtsyrer0,136 g

Vitaminer

A-vitamin77,4 RE
Retinol0 µg
D-vitamin0 µg
D3-vitamin0 µg
E-vitamin1,45 α-TE
Alfa-tokoferol1,45 mg
K1-vitamin0 µg
B1-vitamin0,063 mg
B2-vitamin (riboflavin)0,123 mg
Niacin0,553 mg
B6-vitamin0,2 mg
Pantothensyre0 mg
Biotin0 µg
Folat108,0 µg
B12-vitamin0 µg
C-vitamin39,6 mg

Mineraler

Natrium41,0 mg
Kalium293,0 mg
Calcium40,0 mg
Magnesium21,0 mg
Fosfor67,0 mg
Jern0,67 mg
Kobber0,061 mg
Zink0,45 mg
Jod0 µg
Mangan0 mg
Chrom0 µg
Selen1,6 µg
Molybdæn0 µg
Nikkel0 µg
Kviksølv0 µg
Arsen0 µg
Cadmium0 µg
Bly0 µg

 

 

Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet

 

Gå tilbage til…
< Forside
Opslagsværk
Fødevaredatabase

 

🛍️ Inspiration til dig

Annoncer
[pg_sas_shop category=”sundhed”]