Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Græskar

 

Græskar

Af: Hanne Andersen

🍏 Inspiration til din sundhed >


Indhold per 100 g

Energi

KJ75
Kcal18

Makronæringsstoffer

Protein0,6 g
Kulhydrat3,3 g
Kostfibre1,1 g
Fedt0,1 g
Omega-3 fedtsyrer0,033 g

Vitaminer

A-vitamin3,75 RE
Retinol0 µg
D-vitamin0 µg
D3-vitamin0 µg
E-vitamin0,1 α-TE
Alfa-tokoferol0,1 mg
K1-vitamin0 µg
B1-vitamin0,05 mg
B2-vitamin (riboflavin)0,02 mg
Niacin0,2 mg
B6-vitamin0,05 mg
Pantothensyre0,4 mg
Biotin0,4 µg
Folat36,0 µg
B12-vitamin0 µg
C-vitamin5,0 mg

Mineraler

Natrium2,0 mg
Kalium243,0 mg
Calcium20,1 mg
Magnesium11,2 mg
Fosfor33,0 mg
Jern0,27 mg
Kobber0,08 mg
Zink0,2 mg
Jod0,15 µg
Mangan0,04 mg
Chrom2,0 µg
Selen0 µg
Molybdæn2,0 µg
Nikkel0 µg
Kviksølv0 µg
Arsen0 µg
Cadmium0 µg
Bly0 µg

 

 

Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet

 

Gå tilbage til…
< Forside
Opslagsværk
Fødevaredatabase

 

🛍️ Inspiration til dig

Annoncer
[pg_sas_shop category=”sundhed”]