Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Grønkål (rå)
Grønkål (rå)
Af: Hanne Andersen🍏 Inspiration til din sundhed >
Indhold per 100 g | |
---|---|
Energi | |
KJ | 252 |
Kcal | 60 |
Makronæringsstoffer | |
Protein | 4,7 g |
Kulhydrat | 2,0 g |
Kostfibre | 6,2 g |
Fedt | 1,1 g |
Omega-3 fedtsyrer | 0,543 g |
Vitaminer | |
A-vitamin | 421,0 RE |
Retinol | 0 µg |
D-vitamin | 0 µg |
D3-vitamin | 0 µg |
E-vitamin | 5,4 α-TE |
Alfa-tokoferol | 5,4 mg |
K1-vitamin | 250,0 µg |
B1-vitamin | 0,15 mg |
B2-vitamin (riboflavin) | 0,29 mg |
Niacin | 2,8 mg |
B6-vitamin | 0,35 mg |
Pantothensyre | 1,0 mg |
Biotin | 36,0 µg |
Folat | 60,0 µg |
B12-vitamin | 0 µg |
C-vitamin | 169,0 mg |
Mineraler | |
Natrium | 35,0 mg |
Kalium | 264,0 mg |
Calcium | 219,0 mg |
Magnesium | 20,0 mg |
Fosfor | 73,9 mg |
Jern | 2,0 mg |
Kobber | 0,091 mg |
Zink | 0,62 mg |
Jod | 1,4 µg |
Mangan | 0,5 mg |
Chrom | 8,3 µg |
Selen | 2,1 µg |
Molybdæn | 2,0 µg |
Nikkel | 13,5 µg |
Kviksølv | 0,88 µg |
Arsen | 1,94 µg |
Cadmium | 2,96 µg |
Bly | 8,03 µg |
Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet
Gå tilbage til…
< Forside
< Opslagsværk
< Fødevaredatabase