Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Grønne ærter (rå)
Grønne ærter (rå)
Af: Hanne Andersen🍏 Inspiration til din sundhed >
Indhold per 100 g | |
---|---|
Energi | |
KJ | 294 |
Kcal | 70 |
Makronæringsstoffer | |
Protein | 5,9 g |
Kulhydrat | 6,5 g |
Kostfibre | 5,9 g |
Fedt | 0,7 g |
Omega-3 fedtsyrer | 0,064 g |
Vitaminer | |
A-vitamin | 18,2 RE |
Retinol | 0 µg |
D-vitamin | 0 µg |
D3-vitamin | 0 µg |
E-vitamin | 0,02 α-TE |
Alfa-tokoferol | 0,02 mg |
K1-vitamin | 70,0 µg |
B1-vitamin | 0,31 mg |
B2-vitamin (riboflavin) | 0,13 mg |
Niacin | 2,2 mg |
B6-vitamin | 0,16 mg |
Pantothensyre | 0,75 mg |
Biotin | 3,0 µg |
Folat | 25,0 µg |
B12-vitamin | 0 µg |
C-vitamin | 43,0 mg |
Mineraler | |
Natrium | 2,0 mg |
Kalium | 300,0 mg |
Calcium | 30,0 mg |
Magnesium | 28,0 mg |
Fosfor | 130,0 mg |
Jern | 1,8 mg |
Kobber | 0,11 mg |
Zink | 0,75 mg |
Jod | 0,15 µg |
Mangan | 0,38 mg |
Chrom | 1,4 µg |
Selen | 1,02 µg |
Molybdæn | 20,0 µg |
Nikkel | 25,6 µg |
Kviksølv | 0,2 µg |
Arsen | 0,1 µg |
Cadmium | 0,219 µg |
Bly | 0,336 µg |
Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet
Gå tilbage til…
< Forside
< Opslagsværk
< Fødevaredatabase