Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Grønne bønner (rå)
Grønne bønner (rå)
Af: Hanne Andersen🍏 Inspiration til din sundhed >
Indhold per 100 g | |
---|---|
Energi | |
KJ | 126 |
Kcal | 30 |
Makronæringsstoffer | |
Protein | 1,9 g |
Kulhydrat | 5,9 g |
Kostfibre | 3,0 g |
Fedt | 0,2 g |
Omega-3 fedtsyrer | 0,052 g |
Vitaminer | |
A-vitamin | 8,67 RE |
Retinol | 0 µg |
D-vitamin | 0 µg |
D3-vitamin | 0 µg |
E-vitamin | 0,3 α-TE |
Alfa-tokoferol | 0,3 mg |
K1-vitamin | 14,4 µg |
B1-vitamin | 0,09 mg |
B2-vitamin (riboflavin) | 0,110 mg |
Niacin | 0,7 mg |
B6-vitamin | 0,1 mg |
Pantothensyre | 0,05 mg |
Biotin | 0,7 µg |
Folat | 64,0 µg |
B12-vitamin | 0 µg |
C-vitamin | 15,0 mg |
Mineraler | |
Natrium | 1,7 mg |
Kalium | 237,0 mg |
Calcium | 60,0 mg |
Magnesium | 17,0 mg |
Fosfor | 39,0 mg |
Jern | 1,0 mg |
Kobber | 0,057 mg |
Zink | 0,39 mg |
Jod | 0,8 µg |
Mangan | 0,25 mg |
Chrom | 1,2 µg |
Selen | 0,3 µg |
Molybdæn | 20,0 µg |
Nikkel | 13,5 µg |
Kviksølv | 0,02 µg |
Arsen | 0,09 µg |
Cadmium | 0,17 µg |
Bly | 1,2 µg |
Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet
Gå tilbage til…
< Forside
< Opslagsværk
< Fødevaredatabase