Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Gule ærter (flækærter)

 

Gule ærter (flækærter)

Af: Hanne Andersen

🍏 Inspiration til din sundhed >


Indhold per 100 g

Energi

KJ1470
Kcal347

Makronæringsstoffer

Protein22,0 g
Kulhydrat41,8 g
Kostfibre7,4 g
Fedt2,1 g
Omega-3 fedtsyrer0,197 g

Vitaminer

A-vitamin1,25 RE
Retinol0 µg
D-vitamin0 µg
D3-vitamin0 µg
E-vitamin0 α-TE
Alfa-tokoferol0 mg
K1-vitamin81,0 µg
B1-vitamin0,82 mg
B2-vitamin (riboflavin)0,18 mg
Niacin2,5 mg
B6-vitamin2,5 mg
Pantothensyre2,0 mg
Biotin0,5 µg
Folat33,0 µg
B12-vitamin0 µg
C-vitamin1,0 mg

Mineraler

Natrium26,0 mg
Kalium1120,0 mg
Calcium37,8 mg
Magnesium82,0 mg
Fosfor407,0 mg
Jern5,5 mg
Kobber0,69 mg
Zink3,8 mg
Jod0,5 µg
Mangan1,2 mg
Chrom18,8 µg
Selen14,0 µg
Molybdæn70,0 µg
Nikkel219,0 µg
Kviksølv0,3 µg
Arsen0 µg
Cadmium3,4 µg
Bly5,9 µg

 

 

Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet

 

Gå tilbage til…
< Forside
Opslagsværk
Fødevaredatabase

 

🛍️ Inspiration til dig

Annoncer
[pg_sas_shop category=”sundhed”]