Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Gulerod
Gulerod
Af: Hanne Andersen🍏 Inspiration til din sundhed >
Indhold per 100 g | |
---|---|
Energi | |
KJ | 152 |
Kcal | 36 |
Makronæringsstoffer | |
Protein | 0,7 g |
Kulhydrat | 6,2 g |
Kostfibre | 2,9 g |
Fedt | 0,4 g |
Omega-3 fedtsyrer | 0,029 g |
Vitaminer | |
A-vitamin | 816,0 RE |
Retinol | 0 µg |
D-vitamin | 0 µg |
D3-vitamin | 0 µg |
E-vitamin | 0,55 α-TE |
Alfa-tokoferol | 0,55 mg |
K1-vitamin | 13,2 µg |
B1-vitamin | 0,04 mg |
B2-vitamin (riboflavin) | 0,033 mg |
Niacin | 1,0 mg |
B6-vitamin | 0,119 mg |
Pantothensyre | 0,28 mg |
Biotin | 3,4 µg |
Folat | 63,0 µg |
B12-vitamin | 0 µg |
C-vitamin | 7,01 mg |
Mineraler | |
Natrium | 66,0 mg |
Kalium | 286,0mg |
Calcium | 24,6 mg |
Magnesium | 9,6 mg |
Fosfor | 33,1 mg |
Jern | 0,24 mg |
Kobber | 0,036 mg |
Zink | 0,19 mg |
Jod | 3,0 µg |
Mangan | 0,36 mg |
Chrom | 0,8 µg |
Selen | 0,1 µg |
Molybdæn | 0 µg |
Nikkel | 4,55 µg |
Kviksølv | 0,16 µg |
Arsen | 0,18 µg |
Cadmium | 1,74 µg |
Bly | 1,4 µg |
Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet
Gå tilbage til…
< Forside
< Opslagsværk
< Fødevaredatabase