Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Hvidkål
Hvidkål
Af: Hanne Andersen🍏 Inspiration til din sundhed >
Indhold per 100 g | |
---|---|
Energi | |
KJ | 133 |
Kcal | 32 |
Makronæringsstoffer | |
Protein | 1,2 g |
Kulhydrat | 4,5 g |
Kostfibre | 2,3 g |
Fedt | 0,2 g |
Omega-3 fedtsyrer | 0,084 g |
Vitaminer | |
A-vitamin | 2,92 RE |
Retinol | 0 µg |
D-vitamin | 0 µg |
D3-vitamin | 0 µg |
E-vitamin | 0,02 α-TE |
Alfa-tokoferol | 0,02 mg |
K1-vitamin | 76,0 µg |
B1-vitamin | 0,0493 mg |
B2-vitamin (riboflavin) | 0,0355 mg |
Niacin | 0,4 mg |
B6-vitamin | 0,156 mg |
Pantothensyre | 0,21 mg |
Biotin | 1,2 µg |
Folat | 77,0 µg |
B12-vitamin | 0 µg |
C-vitamin | 245,8 mg |
Mineraler | |
Natrium | 6,0 mg |
Kalium | 240,0 mg |
Calcium | 50,9 mg |
Magnesium | 10,9 mg |
Fosfor | 30,1 mg |
Jern | 0,305 mg |
Kobber | 0,019 mg |
Zink | 0,145 mg |
Jod | 1,7 µg |
Mangan | 0,24 mg |
Chrom | 1,7 µg |
Selen | 0,767 µg |
Molybdæn | 0 µg |
Nikkel | 2,7 µg |
Kviksølv | 0,09 µg |
Arsen | 0,12 µg |
Cadmium | 0,283 µg |
Bly | 0,5 µg |
Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet
Gå tilbage til…
< Forside
< Opslagsværk
< Fødevaredatabase