Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Hvidkål

 

Hvidkål

Af: Hanne Andersen

🍏 Inspiration til din sundhed >


Indhold per 100 g

Energi

KJ133
Kcal32

Makronæringsstoffer

Protein1,2 g
Kulhydrat4,5 g
Kostfibre2,3 g
Fedt0,2 g
Omega-3 fedtsyrer0,084 g

Vitaminer

A-vitamin2,92 RE
Retinol0 µg
D-vitamin0 µg
D3-vitamin0 µg
E-vitamin0,02 α-TE
Alfa-tokoferol0,02 mg
K1-vitamin76,0 µg
B1-vitamin0,0493 mg
B2-vitamin (riboflavin)0,0355 mg
Niacin0,4 mg
B6-vitamin0,156 mg
Pantothensyre0,21 mg
Biotin1,2 µg
Folat77,0 µg
B12-vitamin0 µg
C-vitamin245,8 mg

Mineraler

Natrium6,0 mg
Kalium240,0 mg
Calcium50,9 mg
Magnesium10,9 mg
Fosfor30,1 mg
Jern0,305 mg
Kobber0,019 mg
Zink0,145 mg
Jod1,7 µg
Mangan0,24 mg
Chrom1,7 µg
Selen0,767 µg
Molybdæn0 µg
Nikkel2,7 µg
Kviksølv0,09 µg
Arsen0,12 µg
Cadmium0,283 µg
Bly0,5 µg

 

 

Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet

 

Gå tilbage til…
< Forside
Opslagsværk
Fødevaredatabase

 

🛍️ Inspiration til dig

Annoncer
[pg_sas_shop category=”sundhed”]