Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Kartoffel (kogt)

 

Kartoffel (kogt)

Af: Hanne Andersen

🍏 Inspiration til din sundhed >


Indhold per 100 g

Energi

KJ360
Kcal85

Makronæringsstoffer

Protein1,7 g
Kulhydrat18,6 g
Kostfibre1,4 g
Fedt0,1 g
Omega-3 fedtsyrer0,012 g

Vitaminer

A-vitamin0,167 RE
Retinol0 µg
D-vitamin0 µg
D3-vitamin0 µg
E-vitamin0,01 α-TE
Alfa-tokoferol0,01 mg
K1-vitamin0 µg
B1-vitamin0,098 mg
B2-vitamin (riboflavin)0,019 mg
Niacin1,31 mg
B6-vitamin0,269 mg
Pantothensyre0 mg
Biotin0 µg
Folat9,0 µg
B12-vitamin0 µg
C-vitamin8,3 mg

Mineraler

Natrium5,0 mg
Kalium328,0mg
Calcium8,0 mg
Magnesium20,0 mg
Fosfor40,0 mg
Jern0,31 mg
Kobber0,167 mg
Zink0,27 mg
Jod0 µg
Mangan0 mg
Chrom0 µg
Selen0,3 µg
Molybdæn0 µg
Nikkel0 µg
Kviksølv0 µg
Arsen0 µg
Cadmium0 µg
Bly0 µg

 

 

Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet

 

Gå tilbage til…
< Forside
Opslagsværk
Fødevaredatabase

 

🛍️ Inspiration til dig

Annoncer
[pg_sas_shop category=”sundhed”]