Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Løg (rå)
Løg (rå)
Af: Hanne Andersen🍏 Inspiration til din sundhed >
Indhold per 100 g | |
---|---|
Energi | |
KJ | 183 |
Kcal | 43 |
Makronæringsstoffer | |
Protein | 1,2 g |
Kulhydrat | 5,4 g |
Kostfibre | 1,9 g |
Fedt | 0,1 g |
Omega-3 fedtsyrer | 0,005 g |
Vitaminer | |
A-vitamin | 2,5 RE |
Retinol | 0 µg |
D-vitamin | 0 µg |
D3-vitamin | 0 µg |
E-vitamin | 0,055 α-TE |
Alfa-tokoferol | 0,055 mg |
K1-vitamin | 0 µg |
B1-vitamin | 0,0376 mg |
B2-vitamin (riboflavin) | 0,00692 mg |
Niacin | 0,186 mg |
B6-vitamin | 0,169 mg |
Pantothensyre | 0,1 mg |
Biotin | 0,954 µg |
Folat | 36,0 µg |
B12-vitamin | 0 µg |
C-vitamin | 8,09 mg |
Mineraler | |
Natrium | 2,7 mg |
Kalium | 186,0 mg |
Calcium | 23,3 mg |
Magnesium | 9,16 mg |
Fosfor | 31,4 mg |
Jern | 0,28 mg |
Kobber | 0,0365 mg |
Zink | 0,193 mg |
Jod | 0,153 µg |
Mangan | 0,153 mg |
Chrom | 0 µg |
Selen | 0,13 µg |
Molybdæn | 0 µg |
Nikkel | 2,91 µg |
Kviksølv | 0 µg |
Arsen | 0,198 µg |
Cadmium | 2,27 µg |
Bly | 0,134 µg |
Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet
Gå tilbage til…
< Forside
< Opslagsværk
< Fødevaredatabase