Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Porre
Porre
Af: Hanne Andersen🍏 Inspiration til din sundhed >
Indhold per 100 g | |
---|---|
Energi | |
KJ | 146 |
Kcal | 35 |
Makronæringsstoffer | |
Protein | 2,0 g |
Kulhydrat | 3,7 g |
Kostfibre | 3,2 g |
Fedt | 0,2 g |
Omega-3 fedtsyrer | 0,026 g |
Vitaminer | |
A-vitamin | 17,8 RE |
Retinol | 0 µg |
D-vitamin | 0 µg |
D3-vitamin | 0 µg |
E-vitamin | 0,51 α-TE |
Alfa-tokoferol | 0,51 mg |
K1-vitamin | 0 µg |
B1-vitamin | 0,0847 mg |
B2-vitamin (riboflavin) | 0,0692 mg |
Niacin | 0,498 mg |
B6-vitamin | 0,288 mg |
Pantothensyre | 0,137 mg |
Biotin | 2,75 µg |
Folat | 82,0 µg |
B12-vitamin | 0 µg |
C-vitamin | 24,0 mg |
Mineraler | |
Natrium | 7,44 mg |
Kalium | 260,0 mg |
Calcium | 48,2 mg |
Magnesium | 10,3 mg |
Fosfor | 39,7 mg |
Jern | 0,51 mg |
Kobber | 0,0334 mg |
Zink | 0,283 mg |
Jod | 0,813 µg |
Mangan | 0,16 mg |
Chrom | 0,374 µg |
Selen | 0,159 µg |
Molybdæn | 10,0 µg |
Nikkel | 2,04 µg |
Kviksølv | 0,00675 µg |
Arsen | 0,141 µg |
Cadmium | 1,81 µg |
Bly | 0,433 µg |
Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet
Gå tilbage til…
< Forside
< Opslagsværk
< Fødevaredatabase