Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Rabarber (frossen)

 

Rabarber (frossen)

Af: Hanne Andersen

🍏 Inspiration til din sundhed >


Indhold per 100 g

Energi

KJ108
Kcal26

Makronæringsstoffer

Protein0,9 g
Kulhydrat1,9 g
Kostfibre3,8 g
Fedt0,3 g
Omega-3 fedtsyrer0,039 g

Vitaminer

A-vitamin9,83 RE
Retinol0 µg
D-vitamin0 µg
D3-vitamin0 µg
E-vitamin0,35 α-TE
Alfa-tokoferol0,35 mg
K1-vitamin0 µg
B1-vitamin0,03 mg
B2-vitamin (riboflavin)0,03 mg
Niacin0,25 mg
B6-vitamin0,04 mg
Pantothensyre0,085 mg
Biotin0 µg
Folat7,0 µg
B12-vitamin0 µg
C-vitamin13,0 mg

Mineraler

Natrium3,0 mg
Kalium280,0 mg
Calcium120,0 mg
Magnesium12,0 mg
Fosfor24,2 mg
Jern0,3 mg
Kobber0,056 mg
Zink0,23 mg
Jod0,3 µg
Mangan0,17 mg
Chrom0,6 µg
Selen0,371 µg
Molybdæn0 µg
Nikkel7,17 µg
Kviksølv0,05 µg
Arsen0,06 µg
Cadmium1,69 µg
Bly1,2 µg

 

 

Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet

 

Gå tilbage til…
< Forside
Opslagsværk
Fødevaredatabase

 

🛍️ Inspiration til dig

Annoncer
[pg_sas_shop category=”sundhed”]