Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Radise

 

Radise

Af: Hanne Andersen

🍏 Inspiration til din sundhed >


Indhold per 100 g

Energi

KJ48
Kcal12

Makronæringsstoffer

Protein0,8 g
Kulhydrat1,3 g
Kostfibre1,3 g
Fedt0,1 g
Omega-3 fedtsyrer0,035 g

Vitaminer

A-vitamin1,25 RE
Retinol0 µg
D-vitamin0 µg
D3-vitamin0 µg
E-vitamin0,01 α-TE
Alfa-tokoferol0,01 mg
K1-vitamin0 µg
B1-vitamin0,02 mg
B2-vitamin (riboflavin)0,04 mg
Niacin0,25 mg
B6-vitamin0,06 mg
Pantothensyre0,184 mg
Biotin0 µg
Folat24,0 µg
B12-vitamin0 µg
C-vitamin33,0 mg

Mineraler

Natrium25 mg
Kalium249,0 mg
Calcium35,0 mg
Magnesium9,0 mg
Fosfor24,2 mg
Jern0,6 mg
Kobber0,04 mg
Zink0,32 mg
Jod1,0 µg
Mangan0,08 mg
Chrom1,0 µg
Selen0,1 µg
Molybdæn0 µg
Nikkel4,0 µg
Kviksølv0,1 µg
Arsen0 µg
Cadmium2,0 µg
Bly1,0 µg

 

 

Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet

 

Gå tilbage til…
< Forside
Opslagsværk
Fødevaredatabase

 

🛍️ Inspiration til dig

Annoncer
[pg_sas_shop category=”sundhed”]