Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Rødkål

 

Rødkål

Af: Hanne Andersen

🍏 Inspiration til din sundhed >


Indhold per 100 g

Energi

KJ133
Kcal32

Makronæringsstoffer

Protein1,5 g
Kulhydrat4,0 g
Kostfibre2,0 g
Fedt0,2 g
Omega-3 fedtsyrer0,035 g

Vitaminer

A-vitamin2,08 RE
Retinol0 µg
D-vitamin0 µg
D3-vitamin0 µg
E-vitamin0,07 α-TE
Alfa-tokoferol0,07 mg
K1-vitamin149,0 µg
B1-vitamin0,065 mg
B2-vitamin (riboflavin)0,05 mg
Niacin0,6 mg
B6-vitamin0,15 mg
Pantothensyre0,324 mg
Biotin0,1 µg
Folat46,0 µg
B12-vitamin0 µg
C-vitamin60,0 mg

Mineraler

Natrium10,0 mg
Kalium292,0 mg
Calcium442,5 mg
Magnesium14,0 mg
Fosfor34,1 mg
Jern0,45 mg
Kobber0,031 mg
Zink0,19 mg
Jod0,1 µg
Mangan0,2 mg
Chrom0,5 µg
Selen1,0 µg
Molybdæn0 µg
Nikkel10,0 µg
Kviksølv0 µg
Arsen0 µg
Cadmium0 µg
Bly0 µg

 

 

Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet

 

Gå tilbage til…
< Forside
Opslagsværk
Fødevaredatabase

 

🛍️ Inspiration til dig

Annoncer
[pg_sas_shop category=”sundhed”]