Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Rosenkål (frossen)

 

Rosenkål (frossen)

Af: Hanne Andersen

🍏 Inspiration til din sundhed >


Indhold per 100 g

Energi

KJ192
Kcal46

Makronæringsstoffer

Protein3,3 g
Kulhydrat4,8 g
Kostfibre4,5 g
Fedt0,5 g
Omega-3 fedtsyrer0,237 g

Vitaminer

A-vitamin23,3 RE
Retinol0 µg
D-vitamin0 µg
D3-vitamin0 µg
E-vitamin0,34 α-TE
Alfa-tokoferol0,34 mg
K1-vitamin250,0 µg
B1-vitamin0,139 mg
B2-vitamin (riboflavin)0,09 mg
Niacin0,745 mg
B6-vitamin0,18 mg
Pantothensyre0,42 mg
Biotin0,4 µg
Folat64,0 µg
B12-vitamin0 µg
C-vitamin80,9 mg

Mineraler

Natrium8,0 mg
Kalium483,0 mg
Calcium42,0 mg
Magnesium24,0 mg
Fosfor69,0 mg
Jern0,7 mg
Kobber0,053 mg
Zink0,43 mg
Jod0,25 µg
Mangan0,27 mg
Chrom0 µg
Selen1,1 µg
Molybdæn7,00 µg
Nikkel5,6 µg
Kviksølv0 µg
Arsen0 µg
Cadmium0 µg
Bly0 µg

 

 

Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet

 

Gå tilbage til…
< Forside
Opslagsværk
Fødevaredatabase

 

🛍️ Inspiration til dig

Annoncer
[pg_sas_shop category=”sundhed”]