Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Rosenkål (rå)

 

Rosenkål (rå)

Af: Hanne Andersen

🍏 Inspiration til din sundhed >


Indhold per 100 g

Energi

KJ223
Kcal53

Makronæringsstoffer

Protein4,5 g
Kulhydrat4,4 g
Kostfibre4,1 g
Fedt0,5 g
Omega-3 fedtsyrer0,245 g

Vitaminer

A-vitamin18,3 RE
Retinol0 µg
D-vitamin0 µg
D3-vitamin0 µg
E-vitamin0,9 α-TE
Alfa-tokoferol0,9 mg
K1-vitamin250,0 µg
B1-vitamin0,12 mg
B2-vitamin (riboflavin)0,16 mg
Niacin0,8 mg
B6-vitamin0,28 mg
Pantothensyre0,723 mg
Biotin0,4 µg
Folat130,0 µg
B12-vitamin0 µg
C-vitamin119,0 mg

Mineraler

Natrium8,0 mg
Kalium483,0 mg
Calcium22,5 mg
Magnesium24,0 mg
Fosfor83,7 mg
Jern0,9 mg
Kobber0,053 mg
Zink0,43 mg
Jod0,25 µg
Mangan0,27 mg
Chrom0,4 µg
Selen1,1 µg
Molybdæn7,00 µg
Nikkel5,6 µg
Kviksølv0,05 µg
Arsen0,01 µg
Cadmium1,09 µg
Bly1,03 µg

 

 

Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet

 

Gå tilbage til…
< Forside
Opslagsværk
Fødevaredatabase

 

🛍️ Inspiration til dig

Annoncer
[pg_sas_shop category=”sundhed”]