Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Savoykål

 

Savoykål

Af: Hanne Andersen

🍏 Inspiration til din sundhed >


Indhold per 100 g

Energi

KJ113
Kcal27

Makronæringsstoffer

Protein2,0 g
Kulhydrat3,0 g
Kostfibre3,1 g
Fedt0,1 g
Omega-3 fedtsyrer0,027 g

Vitaminer

A-vitamin50,0 RE
Retinol0 µg
D-vitamin0 µg
D3-vitamin0 µg
E-vitamin0 α-TE
Alfa-tokoferol0 mg
K1-vitamin0 µg
B1-vitamin0,07 mg
B2-vitamin (riboflavin)0,03 mg
Niacin0,189 mg
B6-vitamin0,19 mg
Pantothensyre0,187 mg
Biotin0 µg
Folat80,0 µg
B12-vitamin0 µg
C-vitamin57,5 mg

Mineraler

Natrium28,0 mg
Kalium230,0 mg
Calcium35,0 mg
Magnesium28,0 mg
Fosfor42,0 mg
Jern0,4 mg
Kobber0,0620 mg
Zink0,27 mg
Jod0 µg
Mangan0,18 mg
Chrom0 µg
Selen0 µg
Molybdæn0 µg
Nikkel2,1 µg
Kviksølv0 µg
Arsen0 µg
Cadmium0 µg
Bly0 µg

 

 

Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet

 

Gå tilbage til…
< Forside
Opslagsværk
Fødevaredatabase

 

🛍️ Inspiration til dig

Annoncer
[pg_sas_shop category=”sundhed”]