Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Sød kartoffel (batat)

 

Sød kartoffel (batat)

Af: Hanne Andersen

🍏 Inspiration til din sundhed >


Indhold per 100 g

Energi

KJ302
Kcal72

Makronæringsstoffer

Protein1,3 g
Kulhydrat14,5 g
Kostfibre2,7 g
Fedt0,3 g
Omega-3 fedtsyrer0,02 g

Vitaminer

A-vitamin373,0 RE
Retinol0 µg
D-vitamin0 µg
D3-vitamin0 µg
E-vitamin0 α-TE
Alfa-tokoferol0 mg
K1-vitamin0 µg
B1-vitamin0,0653 mg
B2-vitamin (riboflavin)0,061 mg
Niacin0,557 mg
B6-vitamin0,178 mg
Pantothensyre0,8 mg
Biotin0 µg
Folat11,0 µg
B12-vitamin0 µg
C-vitamin19,3 mg

Mineraler

Natrium33,2 mg
Kalium408,0mg
Calcium44,5 mg
Magnesium15,0 mg
Fosfor47,0 mg
Jern0,938 mg
Kobber0,151 mg
Zink0,202 mg
Jod0 µg
Mangan0,258 mg
Chrom0 µg
Selen0 µg
Molybdæn0 µg
Nikkel0 µg
Kviksølv0 µg
Arsen0 µg
Cadmium0 µg
Bly0 µg

 

 

Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet

 

Gå tilbage til…
< Forside
Opslagsværk
Fødevaredatabase

 

🛍️ Inspiration til dig

Annoncer
[pg_sas_shop category=”sundhed”]