Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Spinat (rå)
Spinat (rå)
Af: Hanne Andersen🍏 Inspiration til din sundhed >
Indhold per 100 g | |
---|---|
Energi | |
KJ | 102 |
Kcal | 24 |
Makronæringsstoffer | |
Protein | 2,6 g |
Kulhydrat | 0,2 g |
Kostfibre | 1,9 g |
Fedt | 0,6 g |
Omega-3 fedtsyrer | 0,292 g |
Vitaminer | |
A-vitamin | 349,0 RE |
Retinol | 0 µg |
D-vitamin | 0 µg |
D3-vitamin | 0 µg |
E-vitamin | 2,9 α-TE |
Alfa-tokoferol | 2,9 mg |
K1-vitamin | 560,0 µg |
B1-vitamin | 0,095 mg |
B2-vitamin (riboflavin) | 0,24 mg |
Niacin | 0,7 mg |
B6-vitamin | 0,22 mg |
Pantothensyre | 0,3 mg |
Biotin | 1,6 µg |
Folat | 220,0 µg |
B12-vitamin | 0 µg |
C-vitamin | 54,0 mg |
Mineraler | |
Natrium | 41,0 mg |
Kalium | 449,0 mg |
Calcium | 129,0 mg |
Magnesium | 26,0 mg |
Fosfor | 41,3 mg |
Jern | 4,5 mg |
Kobber | 0,073 mg |
Zink | 1,1 mg |
Jod | 3,4 µg |
Mangan | 1,7 mg |
Chrom | 9,3 µg |
Selen | 0,1 µg |
Molybdæn | 0 µg |
Nikkel | 4,2 µg |
Kviksølv | 0,49 µg |
Arsen | 1,12 µg |
Cadmium | 6,8 µg |
Bly | 3,02 µg |
Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet
Gå tilbage til…
< Forside
< Opslagsværk
< Fødevaredatabase