Du er her: Forside > Opslagsværk > Fødevaredatabase > Tomat

 

Tomat

Af: Hanne Andersen

🍏 Inspiration til din sundhed >


Indhold per 100 g

Energi

KJ87
Kcal21

Makronæringsstoffer

Protein0,8 g
Kulhydrat3,2 g
Kostfibre1,4 g
Fedt0,1 g
Omega-3 fedtsyrer0,007 g

Vitaminer

A-vitamin82,7 RE
Retinol0 µg
D-vitamin0 µg
D3-vitamin0 µg
E-vitamin0,574 α-TE
Alfa-tokoferol0,574 mg
K1-vitamin7,9 µg
B1-vitamin0,0434 mg
B2-vitamin (riboflavin)0,0159 mg
Niacin0,734 mg
B6-vitamin0,0859 mg
Pantothensyre0,042 mg
Biotin2,26 µg
Folat29,0 µg
B12-vitamin0 µg
C-vitamin17,8 mg

Mineraler

Natrium2,46 mg
Kalium254,0mg
Calcium7,4 mg
Magnesium9,06 mg
Fosfor26,9 mg
Jern0,238 mg
Kobber0,043 mg
Zink0,0932 mg
Jod0 µg
Mangan0,0864 mg
Chrom0,0357 µg
Selen0,0989 µg
Molybdæn0 µg
Nikkel0,568 µg
Kviksølv0 µg
Arsen0,0291 µg
Cadmium0,198 µg
Bly0,158 µg

 

 

Kilde til alle fødevarer i fødevaredatabase: Fødevaredata (frida.fooddata.dk), version 4.2, 2022, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet

 

Gå tilbage til…
< Forside
Opslagsværk
Fødevaredatabase

 

🛍️ Inspiration til dig

Annoncer
[pg_sas_shop category=”sundhed”]