Du er her: Forside > Spiritualitet > Tarotkort > Find din livsbane med tarotkort > Din livsbane: Djævelen & De elskende

Af: Heidi Rahbek

Din livsbane: Djævelen & De elskende

Din livsbane består af to kort, som selvfølgelig betyder noget hver for sig, men som også betyder noget tilsammen:

 

Djævelen står blandt andet for materialisme, grådighed, lyst og begær – at ville have det hele på den halve tid. Det lyder måske ikke som pæne træk i dine ører, men faktisk kan disse træk vendes til smuk overflod. Mere om det senere.

Djævelen har tendens til, at ende i fastlåste situationer, der minder om ‘helvede på jord’. Djævelen vil nemlig gerne ‘rage til sig’. Det kan være i form af fysiske ejendele, generelt forbrug (som der måske ikke er råd til), relationer, information, viden, underholdning, sex, mad, cigaretter, alkohol osv.

Denne ‘ragen til sig’ betyder, at det ikke er ualmindeligt, at Djævelen ender i eksempelvis: enorm gæld, økonomisk afhængighed, jobs de hader, fysisk rod, dårlige relationer, overvægt, misbrugsproblemer og lignende – ofte en kombination af flere af de nævnte udfordringer.

Djævelen har generelt ualmindeligt svært ved, at ‘give slip’, men hvis ‘helvede på jord’ bliver slemt nok, så vil de gerne – og så opstår den næste udfordring.

Hvis Djævelen har haft frit spil i årevis, er flere udfordringer ofte viklet ind i hinanden i et kompliceret netværk. Det kan f.eks. være, at Djævelen er klar til, at give slip på sit dårlige parforhold, men er økonomisk afhængig og fastlåst. Eller at Djævelen er klar til, at give slip på sit forhadte job og starte op som selvstændig, men konstant er drænet for energi pga. konflikter i hjemmet.

 

De Elskende står blandt andet for kærlighed, fællesskab, relationer, passion, harmoni og valg i livet.

De elskende er et meget følsomt væsen, der mest af alt ønsker, at følge sin intuition og sit hjerte. Hvad enten det handler om karriere, relationer, boligforhold eller noget helt fjerde, så ønsker de smuk harmoni omkring sig.

Den største udfordring for De elskende er, at de har tendens til, at være ‘for gode’ af sig, så de bliver ‘udnyttet’ eller ‘trådt på’ – eller ganske enkelt helt af sig selv ‘træder til’ her og der og allevegne, så de bliver kørt helt i sænk.

Samtidig bliver De elskende ofte svært skuffede over den ‘feedback’ (eller mangel på samme), som de får fra andre. De elskende vil gerne have respekt, kærlighed og ‘dybde’ i sine relationer, og de mistrives (mere end andre) i dårlige / overfladiske relationer. Alt dette gælder selvfølgelig særligt i relationen til en eventuel livspartner.

De elskende tåler ikke i længden, at leve livet ‘efter hovedet’. Og hver gang de forsøger, at foretage ‘voksne, kloge, realistiske eller logiske’ valg, så viser det sig ofte, at være det forkerte valg. Når de til gengæld følger sin intuition og sit hjerte – hvor svært det end måtte være i øjeblikket – så får de det, de ønsker sig på sigt.

 

 

Djævelen + De elskende
Når Djævelen og De elskende kombineres som par, opstår der en meget interessant (mulig) livsbane.

Djævelen rummer den personlige power, ‘jeg vil‘ og ‘fandenivoldskhed’, som De elskende mangler. Og De elskende rummer den intuition og enorme kærlighed, som Djævelen mangler.

Tilsammen er de et powerhouse (ja, det er dig! 🙂 ), der virkelig kan skabe noget stort og smukt. Det er faktisk dét, du er skabt til.

Det kan godt være, at du har bildt dig selv ind, at du kan ‘nøjes’ – eller at du er overbevist om, at du skal ‘nøjes’. Men faktisk er du skabt til, at skabe smuk overflod. Både for dig selv og andre.

Kunsten for dig er, at skabe balance mellem Djævelen og De elskende, så du får det bedste fra begge verdener – og ikke det værste (som du måske har oplevet indtil nu).

Har Djævelen fået skabt et ‘helvede på jord’, er der kun én vej ud: igennem (og det gør fandens ondt, men på den anden side venter eventyret). Og er De elskende blevet ignoreret med ‘logik’ og ‘realisme’, er det tid til, at få din intuition og dit hjerte i spil – uanset hvor ‘ulogisk’ eller ‘urealistisk’ det end måtte være.

 

Din livsbane i praksis
Lad De elskende være ‘lederen’ i dit liv. De elskende kan guide dig sikkert gennem livet – stol trygt på det – og du vil opdage, at når du følger din intuition og dit hjerte, så vil du altid ende det rette sted. Altid.

Chancen for, at du allerede ved, hvad du virkelig gerne vil, er sandsynligvis omkring 100% (De elskende kender nemlig sandheden) – du har måske bare ikke gået vejen. Endnu.

Lad Djævelen være De elskendes ‘arbejder’ og ‘bodyguard’. Træk på Djævelen, når du har brug for motivation, mod og personlig power til, at få De elskendes planer ført ud i livet. Det er ikke alt, der kan løses med ‘stjernestøv, fred, affirmationer og lagkage’ – nogle gange er der simpelthen brug for, at din indre ‘djævel’ træder i karakter.

Din livsbane handler i bund og grund om smuk overflod (for både dig og andre), og om at skabe noget (meget) stort. Det er ret typisk for mennesker med denne livsbane, at tænke: “mig? Jeg kan ikke finde ud af, at skabe noget som helst.” Det er klart, at man kan have den forestilling, hvis man lever i ‘helvede på jord’.

Men husk: det kræver ikke mere af dig, at skabe et paradis end at skabe et helvede. Det kræver bare noget andet – og du er som skabt til opgaven. Helt bogstaveligt.

 

Gå tilbage til…
< Forside
Spiritualitet
< Tarotkort
< Find din livsbane med tarotkort

 

Inspiration til dig

Annoncer
[pg_sas_shop category=”tarotkort”]