Du er her: Forside > Spiritualitet > Lav et tarotoplæg: ‘bliv klogere på dit parforhold’

Af: Heidi Rahbek

Lav et tarotoplæg: ‘bliv klogere på dit parforhold’

Hvad bringer du til parforholdet? Hvad bringer h*n til parforholdet? Har du det godt? Har h*n det godt? Hvorfor går det godt eller skidt mellem jer? Hvordan vil jeres fremtid se ud, hvis I bliver sammen?

Det er nogle af de spørgsmål du – måske – kan finde svar på i dette tarotoplæg. Tarotkortene giver dig ikke endegyldige svar på, om I f.eks. ‘skal’ blive sammen eller ej (hvis du går med de tanker), men de lægger i høj grad op til, at du finder svarene i dig selv.

Tarotoplægget består af både fastsatte tarotkort (jeres ‘essens-kort’ baseret på jeres fødselsdatoer) og såkaldte ’tilfældige’ tarotkort, der tager temperaturen på jeres parforhold lige nu. Netop derfor kan du sagtens lave tarotoplægget med jævne mellemrum, for at følge udviklingen (eller afviklingen) over tid.

Hav gerne kuglepen og notesbog klar, så du kan notere løs – det hjælper dig til, at forstå helheden i tarotoplægget og giver dig samtidig noget, at reflektere over efterfølgende. Sørg desuden for, at du har ro og god tid – det er et af de større tarotoplæg.

 

 

For at blive klogere på dit parforhold med tarotkort, skal du først udfylde felterne herunder:

 

Bliv klogere på dit parforhold herunder

Sørg for, at du vælger det rette tarotoplæg herunder (‘først dig’ & ‘så din partner’), baseret på jeres essenser ovenfor:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gå tilbage til…
< Forside
Spiritualitet