Stjernetegnet Fisken
Astrologi,Spiritualitet

Stjernetegnet Fisken

Nøgleord:

Åbenhjertig – kreativ – generøs – følsom – nærvær – hjælpsom – givende – omskiftelig – fleksibel – dagdrømmer – kunstnerisk – indsigtsfuld – afveksling – utålmodig – charmerende – verdensfjern – tilpasningsevne – indadvendt – mild – omsorgsfuld – indlevelsesevne – disciplineret – arbejdsom

Vandtegn: Fiskens element er vand, ligesom Krebsens og Skorpionens

 

Arbejde

Fisken er den tolvte i rækken af stjernetegn. Den er hårdtarbejdende og fleksibel. En Fisk har det virkelig godt med afvekslende arbejde og dens tilpasningsevne er stor. Selvom Fisken kan blive ret så utålmodig, er den både hjælpsom og givende at samarbejde med.

En Fisk kan måske virke lidt verdensfjern. Det er måske fordi, den er noget af en dagdrømmer. Alligevel har Fisken både kreative og kunstneriske evner, hvilket den på en yderst charmerende måde forstår at dele generøst ud af. En Fisk arbejder disciplineret, samtidig med at den er åbenhjertig og indsigtsfuld at samarbejde med.

 

 

Kærlighed

For at få et godt kærlighedsforhold til Fisken kræver det nærmest, at du er dens soulmate. Den vil nemlig rigtig gerne smelte sammen til én i et forhold. Skulle du være så heldig at vinde dens hjerte, vil du blive overdænget med en dyb kærlighed fra en loyal og omsorgsfuld partner.

Fisken er indadvendt og skal først have tillid til, at du er den helt rette for den. Du skal kunne rumme store følelser og dække de allerdybeste længsler og behov. Det indebærer søde ord, fysiske berøringer og kærlige handlinger. Lykkes du med dét, vil du få en nærhed og samhørighed, som de fleste kun tør drømme om.

En Fisk vil harmonere ganske fortræffeligt med Tyren, Stenbukken, Krebsen og Skorpionen. Det vil dog være værd at overveje at være i et forhold til det modsatrettede stjernetegn Jomfruen, da den kan hjælpe dig med at få lidt struktur på hverdagen. Jomfruen er indadvendt, loyal og omsorgsfuld.

Du kan måske også lide...