Stjernetegnet Krebsen
Astrologi,Spiritualitet

Stjernetegnet Krebsen

Nøgleord:

Omsorgsfuld – følsom – intuition – indadvendt – modtagelig – nostalgisk – sårbar – loyal – brug for trække sig – hjælpsom – handlekraftig – målrettet – nærvær – sympatisk – venlig – tålmodig – passion – tolerant – eventyrlysten – gåpåmod – retfærdighedssans – fordybelse – udfoldelse – rolig

Vandtegn: Krebsens element er vand, ligesom Fiskens og Skorpionens

 

Arbejde

Krebsen er den fjerde i rækkefølgen af stjernetegn. Den er initiativrig og kan godt lide at sætte nye projekter i gang. En Krebs er handlekraftig og arbejder målrettet. Den er hjælpsom, har stor tålmodighed, samt en stærk retfærdighedssans, som gør Krebsen sympatisk at samarbejde med.

En Krebs er indadvendt og meget følsom. Den har indimellem brug for at trække sig, da den er meget modtagelig for sine omgivelser. Krebsen bruger også tilbagetrækningen til fordybelse og når eventyrlysten vender tilbage, kommer den ud af sin skal. Nu er den måske klar til at følge sin intuition. Er den det, vil den udfolde sig med stor lidenskab og passion.

 

 

Kærlighed

For en Krebs er kærlighed lig med romantik. Krebsens behov i et kærlighedsforhold er loyalitet, samhørighed, tryghed og ømhed. Her kommer vandtegnet virkelig til syne. Når først en Krebs lader følelserne tage over og giver slip, kan det blive virkelig hedt under dynerne.

Selvom Krebsen er meget indadvendt, er den utrolig lidenskabelig. En Krebs skal være helt tryg ved dig og når først, den er det, vil du kunne forvente, at have en loyal partner for livet. Krebsen er blid, omsorgsfuld og hengiven over for sin partner. For at opnå det bedste kærlighedsforhold til en Krebs skal du virkelig lægge dig i selen.

Krebsen vil harmonere ganske fortræffeligt med Tyren, Jomfruen, Skorpionen og Fisken. Det kan dog være værd at overveje at være i et forhold med det modsatrettede stjernetegn Stenbukken, da den er tålmodig og loyal. Stenbukken beskytter og værdsætter den de elsker.

Du kan måske også lide...