Stjernetegnet Løven
Astrologi,Spiritualitet

Stjernetegnet Løven

Nøgleord:

Livlig – kraftfuld – udadvendt – lederevner – mod – styrke – udstråling – passion – motivation – intens – konkret – vildskab – ærlig – selvværd – power – selvtillid – stærk – loyal – urokkelig – gavmild – inkluderende – generøs – energi – beskytter – udholdenhed  – retfærdig – spænding

Ildtegn: Løvens element er ild, ligesom Vædderens og Skyttens

 

Arbejde

Løven er den femte i rækken af stjernetegn. Den er udadvendt og kraftfuld og har samtidig gode lederevner. En Løve forstår at være inkluderende og er generøs med at dele ud af sin power, så alle der er i nærheden, vil føle sig smittet af dens udstråling og passion.

En Løve har en udholdenhed og en styrke til at nå i mål med opgaverne. Løven er en hård og intens forhandler, da den kan være urokkelig. Det kan selvfølgelig give spænding til det sidste i en forhandling. På trods af dens vildskab er Løven dog både loyal og retfærdig.

 

 

Kærlighed

Løven elsker med hjertet og den er intens og dybt engageret i et kærlighedsforhold. Dens ærlighed gør, at den er ligefrem og ikke pakker noget ind. Hvis du ønsker at indlede et forhold til en Løve, skal du tage den med storm, ellers risikerer du, at den overser dig.

En Løve er meget udadvendt og der skal være fest i gaden. Løven ved, hvad den vil have og det viser sig både i og udenfor sengen, når du er sammen med den. I et forhold vil en Løve elske dig inderligt og når du først har fundet vejen til dens hjerte, vil du have en stærk og loyal beskytter i dit liv.

Løven vil harmonere ganske fortræffeligt med Tvillingen, Vægten, Vædderen og Skytten. Det kan dog være værd at overveje at være i et forhold med det modsatrettede stjernetegn Vandbæreren, da den har et loyalt hjerte. Vandbæreren ønsker af hjertet, at andre er lykkelige og den er aldrig kedelig at være sammen med.

Du kan måske også lide...