Stjernetegnet Skorpionen
Astrologi,Spiritualitet

Stjernetegnet Skorpionen

Nøgleord:

Eftertænksom – intens – følsom – tilbageholdende – viljebetonet – stædig – lidenskabelig – loyal – energi – transformation – indadvendt – intuition – udholdenhed – drive – stålsat – opmærksom – eftertænksom – medfølende – indsigtsfuld – konkurrencemenneske – selvopholdelsesdrift – dybde

Vandtegn: Skorpionens element er vand, ligesom Krebsens og Fiskens

 

Arbejde

Skorpionen er den ottende i rækken af stjernetegn. Den er handlekraftig, fyldt med energi og har potentialet til transformation, selvom den er indadvendt. En Skorpion er konkurrencemenneske. Den er dog også realist og Skorpionen har den vedholdenhed, der skal til for at løse en opgave.

Med sit røntgenblik og en intensitet –  som de fleste ville misunde – er Skorpionen den, der har viljen til at knuse problemerne. Selvom en Skorpion har en stærk selvopholdelsesdrift, er den stadig meget følsom og tilbageholdende. Skorpionen er eftertænksom, indsigtsfuld og evigt medfølende.

 

 

Kærlighed

Skorpionen er ikke den, der giver ved dørene, når det handler om at starte et parforhold. Den har brug for tid og passer godt på sig selv. Det kan næsten se ud som om, den har muret sig inde. Det har den nu ikke. En Skorpion er bare skeptisk , indtil du kommer ind på livet af den.

Det er meget givende at være i et kærlighedsforhold med Skorpionen, når først du er blevet accepteret af den. Har du først vundet dens tillid, kan du regne med at få en partner for livet. En Skorpion er trods sit temperament både ærlig, dybsindig og sanselig.

Skorpionen vil harmonere ganske fortræffeligt med Stenbukken, Jomfruen, Fisken og Krebsen. Det kan dog være værd at overveje at være i et forhold med det modsatrettede stjernetegn Tyren, da I begge er meget lidenskabelige. I Tyren finder du en loyal og trofast partner for livet.

Du kan måske også lide...