Stjernetegnet Skytten
Astrologi,Spiritualitet

Stjernetegnet Skytten

Nøgleord:

Humoristisk – videbegærlig – social – ekspansion – charmerende – udfarende – hjertevarm – livlig – glad – overblik – spændende – rejselysten – nysgerrig – retfærdig – sund fornuft – tilpasningsevne – sprudlende energi – selvtillid – direkte facon – rastløs – griber chancer og muligheder – lystdrevet

Ildtegn: Skyttens element er ild, ligesom Vædderens og Løvens

 

Arbejde

Skytten er den niende i rækken af stjernetegn. Den har en sprudlende energi, som ikke kan undgå at smitte af på omgivelserne. En Skytte er god til at gribe chancer og ser hurtigt muligheder for ekspansion. Skytten er meget social og utrolig spændende at arbejde sammen med.

Selvom en Skytte har en ret direkte facon, er den både hjertevarm og humoristisk i sin tilgang. Den er videbegærlig, nysgerrig og forstår at bruge sin sunde fornuft, når der skal tages en beslutning. På trods af at Skyttens tilgang til en opgave ofte er lystdrevet, betyder dens tilpasningsevne, at den alligevel formår at bevare overblikket.

 

 

Kærlighed

Skytten har som regel et højt tempo. Når det kommer til kærlighedsforhold, er den dog noget mere tilbageholdende med at binde sig. En Skytte er rejselysten og har brug for spontanitet og spænding. Hvis den binder sig i et forhold, har den behov for at have friheden til at være udfarende, når det passer den.

Du kan dog godt være heldig med at få et dejligt kærlighedsforhold til Skytten. Formår du at sætte den fri, vil den slappe lidt mere af i forholdet og så vil den være den mest trofaste og elskelige partner, du kan drømme om. Jeres forhold vil byde på spænding og spontanitet, samtidig med du har en opmærksom og støttende partner.

En Skytte vil harmonere ganske fortræffeligt med Vandbæreren, Vægten, Vædderen og Løven. Det kan dog være værd at overveje at være i et forhold til det modsatrettede stjernetegn Tvillingen, da den også er rejselysten. Tvillingen har brug for spænding og har fingeren på pulsen.

Du kan måske også lide...