Stjernetegnet Stenbukken
Astrologi,Spiritualitet

Stjernetegnet Stenbukken

Nøgleord:

Disciplineret – konkret – arbejdsom – indadvendt – beslutsomhed – fornuftig – igangsættende – målrettet – social – omsorgsfuld – gåpåmod – styrke – ansvar – ambitiøs – resultatorienteret – initiativrig – overblik – knokler – tryghed – sanselig – velovervejet – jordforbindelse – praktisk

Jordtegn: Stenbukkens element er jord, ligesom Tyrens og Jomfruens

 

Arbejde

Stenbukken er den tiende i rækken af stjernetegn. Den er god til at tage initiativ og sætte ting i gang. En Stenbuk er arbejdsom, resultatorienteret og god til at bevare overblikket. Stenbukken er meget ambitiøs. Den tager ansvar og knokler igennem for at nå målet.

Selvom en Stenbuk er indadvendt, er den også social. Dens jordforbindelse gør, at den er praktisk anlagt. Stenbukken formår at være konkret og velovervejet i sine beslutninger og den kan arbejde misundelsesværdigt disciplineret, samtidig med at den er omsorgsfuld.

 

 

Kærlighed

Stenbukken kan være svær at nå ind til i et kærlighedsforhold og der vil altid være en del af den, som du aldrig får adgang til. Er du først kommet tæt på, vil du dog hurtigt opdage, at Stenbukken har et stort hjerte. Den vil værdsætte og beskytte dig. Du vil få et varigt forhold med en partner, som elsker dig dybt og inderligt.

En Stenbuk har behov for fysisk berøring og der ligger en romantiker gemt i dens indre. Stenbukken sætter tryghed i højsædet og er tilfreds med et stille og roligt forhold. Kan du give en Stenbuk den tryghed, som den har brug for, kan du forvente at få varme, loyalitet, respekt og dyb kærlighed retur.

Stenbukken vil harmonere ganske fortræffeligt med Skorpionen, Fisken, Tyren og Jomfruen. Det kan dog være værd at overveje at være i et forhold med det modsatrettede stjernetegn Krebsen, da den også sætter familien højt. Krebsen er omsorgsfuld, loyal og nærværende.

Du kan måske også lide...