Stjernetegnet Tvillingen
Astrologi,Spiritualitet

Stjernetegnet Tvillingen

Nøgleord:

Kommunikation – intelligent – nysgerrig – videbegærlig – optimistisk – sorgløs – omskiftelig – fleksibel – alsidig – charmerende – udadvendt – livlig – flagrende gemyt – utålmodig – indtagende – mangfoldig – snakkesalig – kreativ – åben – fordomsfri – fingeren på pulsen – rastløs – planlægge

Lufttegn: Tvillingens element er luft, ligesom Vægtens og Vandbærerens

 

Arbejde

Tvillingen er den tredje i rækken af stjernetegn. Den kan måske virke lidt omskiftelig og overfladisk med sit flagrende gemyt. Det er nu ikke tilfældet og du kan regne med at en Tvilling altid har fingeren på pulsen. Med sin naturlige nysgerrighed og videbegærlighed kan den arbejde meget alsidigt.

En Tvilling er intelligent, udadvendt og indtagende. Dens stærke side er kommunikation og den kan formidle næsten alt på en charmerende og kreativ måde. Tvillingen er med sin mangfoldighed både fleksibel og god til at planlægge. Da dualisme er en del af dette stjernetegn, vil en Tvilling altid kunne se en sag fra to sider.

 

 

Kærlighed

Tvillingen er aldrig kedelig at være sammen med. Den kan dog være svær at få et kærlighedsforhold til. Her kommer lufttegnet og dualismen virkelig til syne. For en Tvilling er rastløs og vil – med sit flagrende gemyt – have svært ved at finde en partner, som kan rumme alle dens mange facetter. Tvillingen har brug for evig kærlighed, samt ultimativ frihed, hvilket kan være utrolig svært at bygge et kærlighedsforhold på.

Du kan dog lykkes med det, hvis du er eventyrlysten og legesyg nok og så kan forholdet blive meget givende. For at opnå det bedste kærlighedsforhold sammen med en Tvilling skal du som partner være god til at flirte. Det giver måske den spænding i forholdet, som Tvillingen har brug for.

En Tvilling vil harmonere ganske fortræffeligt med Løven, Vægten, Vandbæreren og Vædderen. Det kan dog være værd at overveje at være i et forhold med det modsatrettede stjernetegn Skytten, da den gerne forpligter sig, men vil have en form for frihed. Skytten har et optimistisk livssyn. Den er fuld af overskud og har et godt humør.

Du kan måske også lide...