Stjernetegnet Tyren
Astrologi,Spiritualitet

Stjernetegnet Tyren

Nøgleord:

Nydelse – æstetik – sanselig – modtagelig – kreativ – tryghed – tålmodighed – ro – balance – jordbunden – praktisk anlagt – arbejdsom – pligtopfyldende – udholdende – selvdisciplineret – livsnyder – konkret tænkende – skabende – træg i sine handlinger – stædig – vedholdende – stabil

Jordtegn: Tyrens element er jord, ligesom Jomfruens og Stenbukkens

 

Arbejde

Tyren er den anden i rækken af stjernetegn. Den er arbejdsom og pligtopfyldende. En Tyr er praktisk anlagt. Den kan måske virke lidt træg i sine handlinger, men Tyrens stædighed sørger for, at opgaverne bliver løst. En Tyr er nemlig både stabil og selvdisciplineret.

En Tyr er konkret tænkende og med sine ben solidt plantet på jorden, er den god til at skabe ro og balance. Selvom Tyren er livsnyder, har den også den tålmodighed og vedholdenhed, der skal til, når der skal skabes noget. Den er kreativ og har sans for æstetik.

 

 

Kærlighed

Tyren er ikke sådan at imponere. Du skal derfor gøre dig umage og vise en Tyr, at du vil den, da den er til det mere trygge og traditionelle kærlighedsforhold. Her kommer jordtegnet virkelig til syne. Når Tyren går ind i et forhold, skal fundamentet være solidt og stabilt. Du finder en loyal og trofast partner i den.

En Tyr elsker nærvær og den trives rigtig godt med fysisk berøring. Den er hengiven, inderlig og omsorgsfuld. Tyren deler gerne ud af sine sensuelle kvaliteter og den vægter at give og modtage i et kærlighedsforhold. En Tyr vil desuden elske at vise hele verden, at I er et par og I to hører sammen.

Tyren vil harmonere ganske fortræffeligt med Krebsen, Fisken, Jomfruen og Stenbukken. Det kan dog være værd at overveje at være i det modsatrettede stjernetegn Skorpionen, da den lader sig føre af instinkt, sanser og følelser. Skorpionen er intens og lidenskabelig.

Du kan måske også lide...