Stjernetegnet Vædderen
Astrologi,Spiritualitet

Stjernetegnet Vædderen

Nøgleord:

Vilje – handlekraft – optimisme – mod – energi – initiativrig – passion – højt humør – selvtillid – målbevidst – lederegenskaber -eventyrlysten – engagement – kreativ – tydelig – kender sine grænser – romantisk – dynamisk – intens – direkte – stor gennemslagskraft – utålmodig – åben

Ildtegn: Vædderens element er ild, ligesom Løvens og Skyttens

 

Arbejde

Vædderen er den første i rækken af stjernetegn. Den er en igangsætter, er initiativrig og elsker at sætte nye projekter i søen. Med stor vilje og optimisme, arbejder Vædderen intenst og målbevidst mod målet. Dette sker med stor passion og engagement.

En Vædder har modet til at tage teten i en forhandling, og med sin store gennemslagskraft har den rige muligheder for hurtigt at opnå gode resultater. Lader resultaterne vente på sig, kan Vædderen dog godt blive utålmodig. Den bruger sine lederegenskaber, er klar og tydelig i sine synspunkter, så ingen er i tvivl om, hvad en Vædder mener.

 

 

Kærlighed

Det er et festfyrværkeri at være sammen med Vædderen og det bliver aldrig kedeligt eller forudsigeligt at være i et forhold med den. Den er desuden romantisk og meget intens i et kærlighedsforhold. Her kommer ildtegnet virkelig til syne. Når en Vædder åbner op og viser sine lidenskabelige sider frem, kan det blive virkelig hedt.

Vædderen er meget udadvendt og lader sig nemt rive med. Den elsker dig inderligt og forventer af dig, at det er gensidigt. For at opnå det bedste forhold – sammen med en Vædderskal partneren, kunne give den modspil.

En Vædder vil harmonere ganske fortræffeligt med Tvillingen, Løven, Skytten og Vandbæreren. Det kan dog være værd at overveje at være i et forhold med det modsatrettede stjernetegn Vægten, da den gerne vil være fælles om tingene. Vægten er diplomatisk og søger at skabe balance.

Du kan måske også lide...