Stjernetegnet Vægten
Astrologi,Spiritualitet

Stjernetegnet Vægten

Nøgleord:

Social – vellidt – charmerende – udadvendt – intellekt – retfærdig – handlekraftig – debatevner – stor tilpasningsevne – initiativrig – balance – konfliktsky – lyttende – snakkesalig – ubeslutsom – positiv – nysgerrig – velovervejet – samvær – stædig – bedrevidende – gode kommunikationsevner

Lufttegn: Vægtens element er luft, ligesom Tvillingens og Vandbærerens

 

Arbejde

Vægten er den syvende i rækken af stjernetegn. Den er god til at tage initiativ til nye projekter og til at sætte dem i gang. En Vægt har gode kommunikationsevner og med sin udadvendte, charmerende personlighed er den oftest meget vellidt. Vægten kan dog virke bedrevidende og stædig, hvilket sikkert skyldes dens formidable debatevner.

En Vægt er nysgerrig og social anlagt. Den trives i samværet med andre. Vægten er positiv og har stor tilpasningsevne og kan derfor komme godt ud af det med de fleste. Til tider kan en Vægt virke ubeslutsom, hvilket kan skyldes, den er meget konfliktsky. Vægten er dog altid lyttende og snakkesalig.

 

 

Kærlighed

Et forhold til en Vægt kræver din opmærksomhed, da den går ind for ligeværd og demokrati i et parforhold. Den sætter også stor pris på de fysiske rammer i kærlighedsforholdet, hvilket indebærer, der skal tænkes blomster, stearinlys, god mad og vin ind i billedet. Der skal være den rette stemning, hvis du skal gøre dig håb om at fange Vægtens opmærksomhed.

Vægten er ikke til drama og har brug for harmoni, ro og balance i et forhold. Det behøver dog ikke at være så kedeligt, som det lyder. For en Vægt er både et charmerende og flirtende væsen. Det betyder, du skal gøre dig umage med at fastholde dens interesse for dig. Kan du dét, vil du få en dedikeret partner, som er åben, modtagelig og kun ønsker at leve sammen med dig.

En Vægt vil harmonere ganske fortræffeligt med Løven, Skytten, Tvillingen og Vandbæreren. Det kan dog være værd at overveje at være i et forhold med det modsatrettede stjernetegn Vædderen, da den har en dragende og magnetisk personlighed. Vædderen vil elske dig inderligt og vil forvente, at du elsker tilbage.

Du kan måske også lide...