Stjernetegnet Vandbæreren
Astrologi,Spiritualitet

Stjernetegnet Vandbæreren

Nøgleord:

Idealistisk – oprører – social – udadvendt – går sine egne veje – åbensindet – fremsynet – logisk – forstående – tolerant – smittende humor – energi – går ikke på kompromis – skabe forandring – frihed – venlig – hvileløs – forstående – vedholdende – intuition – visioner – udvikling – tænker

Lufttegn: Vandbærerens element er luft, ligesom Tvillingens og Vægtens

 

Arbejde

Vandbæreren er den ellevte i rækken af stjernetegn. Den har store visioner og brænder for at skabe forandring. En Vandbærer er idealistisk og ser muligheder for udvikling alle mulige og umulige steder. Den følger sin intuition og er vedholdende i forhold til at løse en opgave.

En Vandbærer kan måske virke lidt som en oprører, da den ofte går sine egne veje. Det er den nu ikke. Vandbæreren er udadvendt, social og har en smittende humor. Med sin fremsynethed og logiske tilgang har en Vandbærer nemt ved at løse – selv svære – opgaver. Den er en åbensindet, venlig og tolerant samarbejdspartner.

 

 

Kærlighed

Vandbæreren er på ingen måde nem at få et kærlighedsforhold til. Den er ikke den store romantiker og  den elsker at gå sine egne veje. Vil du have et forhold til en Vandbærer, skal du tænke ud af boksen. Bogstavelig talt. For måden at fange Vandbærerens opmærksomhed på, er netop at du deler store tanker med den. Gør du dét, er der store muligheder for at du kan vinde dens hjerte.

Når du først har vundet en Vandbærers hjerte, vil du få dens lidenskabelige side at se. Vandbæreren lægger vægt på sammenhold, fællesskab og tryghed. Den er frisindet, fordomsfri og har behov for klar kommunikation. Ikke noget med at pakke noget ind. Er alle disse ting på plads, får du en partner, som elsker dig dybt og inderligt.

En Vandbærer vil harmonere ganske fortræffeligt med Vædderen, Skytten, Tvillingen og Vægten. Det kan dog være værd at overveje at være i et forhold til det modsatrettede stjernetegn Løven, da den sætter lige så meget pris på sin frihed. Der vil derfor være en gensidig respekt og forståelse mellem jer. Løven er social, har en elektrisk energi og en smittende humor.

Du kan måske også lide...