Træk et englekort
Træk et kort

Træk et englekort

Du er omgivet af engle. Engle som elsker, støtter, beskytter og passer på dig. Vid at du aldrig er alene. Dine engle er altid med dig. Har du brug for råd eller vejledning, så spørg dine engle. De vil elske at få lov til at hjælpe dig og venter blot på, du beder om råd eller vejledning.

Dine engle vil give dig et tegn, så du ved, at du er blevet hørt. Det kan være, du ser en regnbue eller solens stråler, pludselig bryder gennem skydækket. Det er tegn. Måske møder du lige præcis det menneske, som du har brug for at møde. Eller du finder en smuk fjer på din vej. Det kan også være, du ser en flot sommerfugl eller mødes af en vidunderlig duft. Det er alt sammen tegn fra dine engle om, at du er blevet hørt.

Nogle gange vil du måske opleve, at de råd eller den vejledning du har bedt om, ikke er blevet hørt. Eller du synes måske, det er det ‘forkerte svar’, du får tilbage. Andre gange vil du opleve, at noget kommer ‘som sendt fra himlen’.

Vid at dine engle altid hører dig, når du beder om råd eller vejledning. Vid også at dine engle altid vil støtte dig med det, der er bedst for dig. Derfor vil dine engles ‘svar’ altid være det rette for dig.

Hver eneste dag sender dine engle budskaber til dig. Vær derfor altid nærværende, opmærksom og lyttende, så du hører, hvad dine enge prøver at ‘fortælle’ dig. Dine engle er dine guider i dit liv.

Gennem deres råd og vejledning vil du føle dig elsket. Vid dine engle elsker, beskytter og støtter dig i alt. Dine engle vil dig kun det bedste. De står altid parat med det ‘svar’, der er rigtigt for dig. Se hvilket budskab dine engle har til dig i dag.

 

 

Klik på englekortet for at trække et kort, når du er klar:

Træk et englekort

Du kan måske også lide...