Træk et tarotkort
Træk et kort

Træk et tarotkort

Herunder kan du trække et tarotkort. Sådan gør du: du kan enten trække et tarotkort og se, hvad kortet mon siger – eller du kan tænke over, hvad du vil spørge tarotkortene om, før du trækker et kort. Formulér i så fald dit spørgsmål klart og præcist. Du kan skrive dit spørgsmål ned eller sige det højt til dig selv.

Hvis aktuelt, så sørg også for, at der en eller anden form for tidsramme på dit spørgsmål, så du ved, om kortene f.eks. mener ‘lige nu’, ‘om en måned’ eller ‘på lang sigt’.

Eksempler på spørgsmål:
– Er jeg på rette vej i min karriere?
– Er det tid til at flytte nu?
– Hvad skal jeg fokusere på i den kommende uge?
– Hvad er det, jeg har overset i mit parforhold?
– Hvorfor føler jeg mig drænet for energi?

At trække et enkelt kort, giver naturligvis ikke så meget dybde som at lave et tarotoplæg med flere kort. Derfor egner ‘træk et tarotkort’ sig bedst til spørgsmål eller mindre udfordringer, som du ikke har mange, stærke følelser omkring.

 

 

Klik på tarotkortet for at trække et kort, når du er klar:

Du kan måske også lide...